Affärsresa utanför Stockholm

Stockholms skärgård

Allt som oftast anordnar de flesta företagen sina affärsresor till Stockholm. Det finns många fördelar med det, speciellt om företaget är beläget i huvudstaden. Men man får inte glömma att det finns så mycket möjligheter även utanför Stockholm. Att kombinera affärer med upplevelser är väldigt uppskattat hos deltagarna vid till exempel en konferens.

Skärgården

Att bara ta sig ut till skärgården kan ge din affärsresa en helt annan prägel. Med den vackra naturen runtomkring sig är det säkert att deltagarna kommer att trivas utmärkt. Det finns också möjlighet till att göra olika aktiviteter, olika båtturer ut i skärgården brukar vara väldigt uppskattade. För att läsa mer om utflykter från Stockholm kan du kolla in VisitStockholms utflyktssida.

Affärsresa utomlands

Att däremot anordna affärsresor till utlandet motiverar de anställda på en helt annan nivå. Om det också är kunder med på resan kan du vara säker på att du kommer att stärka relationen till dem. SweTours är ett företag som kan hjälpa dig att anordna din konferens utomlands. De råkar också vara något utav specialister på Costa Rica, som är ett fantastiskt land att besöka för en affärsresa. De kan med hjälp av sina kontakter se till att din resa blir som du tänkt dig.

Costa Rica

Costa Rica erbjuder mängder av äventyr och vackra stränder. Detta vackra land har också många konferensanläggningar i olika delar av landet beroende på vad du vill vara nära. Den karibiska kusten är kända för att vara en av de absolut vackraste kusterna i världen. Costa Rica är särskilt passande under det svenska vinterhalvåret eftersom att Costa Rica då har sin sommar, en perfekt möjlighet att fylla på D-vitaminförrådet.