Aktiviteter i Stockholm

Kevincho.Photography / Shutterstock.com
Kevincho.Photography / Shutterstock.com

Stockholm är underbart vackert med sin lummiga skärgård, sina gamla byggnader och sitt stora utbud av aktiviteter. Om du åker på en weekendresa till huvudstaden finns det flera saker som du inte bör missa.

Beroende på vad du gillar finns allt från pampiga slott och herrgårdar, shopping i världsklass, grymma nattklubbar och museum att ta del av. Eller så kan du kombinera alla delar och få en riktigt fullsmockad weekend. Om du kommer till Stockholm på en fredag kan du börja med att äta lunch på någon av alla lunchhak.

Oavsett om du gillar mexikanskt, svensk husmanskost eller sushi kan du hitta allt du söker på bra avstånd. Efter en god lunch har du mer kraft och ork att göra något kul. Varför inte besöka något av alla museer som finns här? I Stockholm finns både Nationalmuseet, Tekniska Museet, Fotografiska, Moderna Museet och många fler.

När kvällen närmar sig kan det vara trevligt att se en musikal. Beroende på vilken tid du besöker Stockholm finns olika alternativ att välja bland. Hos gomusictravel.se får du en bra översikt om vilka musikaler och konserter som visas just nu. Här kan du boka både resan till Stockholm, hotellövernattning och själva konserten på samma ställe. Du kan givetvis även välja att bara boka musikupplevelsen.

Stockholm kan vara intensivt, fyllt med roliga aktiviteter och intryck. Det kan vara skönt att få varva ner en stund innan du ger dig ut på stan. I Stockholm kan du boka in en spa-upplevelse på flera ställen. En av de mer kända spa-anläggningarna som finns här är Yasuragi.se. Detta spa ger en känsla av ett traditionellt Japan och du välkomnas med en vacker morgonrock. Efter några timmars avkoppling har du laddat batterierna och är redo att ge dig ut på stan igen.