Att resa från Stockholm

Även om man tycker sig bo en av de vackraste städerna i världen så kan det alltid vara trevligt att ge sig ut för att upptäcka andra ställen. Både här hemma och i andra länder. Att resa från Stockholm är betydligt enklare än andra ställen. Dels för att Arlanda finns och är en knutpunkt för de flesta flyg både inrikes och utrikes.

Tack vare Internet så har det blivit enklare att hitta resor överhuvudtaget. Att boka flyg från Stockholm till Malmö är bara ett par knapptryck bort. Genom finurligt utvecklade system på nätet så får du fram massor med olika flighter mellan dessa två orterna. Du får prisförslag från den billigaste till den som kan kosta lite mer. Bestäm bara vilket datum du vill flyga från huvudstaden och även hemresan från Malmö och du får flera alternativ. Välj det som passar dig bäst och boka din resa på nätet. Kan inte bli mycket enklare än så.

Vad finns då att göra i Malmö

Det finns massor med sevärdheter både i Malmö och området kring. Turning Torso kan vara intressant om man är arkitektintresserad. Lilla Torg är klart värt ett besök. Speciellt på sommaren med alla dessa uteserveringar. Se till att vara där i god tid om du besöker malm under helgerna då det brukar bli relativt full på alla platser. Alldeles intill hittar du Stortorget med flera nattklubbar om man svinga sina lurviga. Shopping är allra bäst på Emporia ute i Hyllie, det finns bra bussförbindelser ut dit där du kan handla i över 230 butiker men också äta något på någon av de restauranger som finns där.