Billigare Stockholmsresa

billigt

En resa till huvudstaden är något alla kan njuta av. Oavsett om man är en stor familj på semester eller ett par på weekendresa så finns det mycket att göra, men det kan även märkas i plånboken. Vi tänker därför gå igenom några av de sätten du kan minska kostnaden för din Stockholmsresa. 

Rabatter och erbjudanden

För att få ut så mycket som möjligt för sina pengar så bör man hålla koll på vilka rabatter och erbjudanden man kan ta vara på. Ta vara på de informationskällor som finns och samlar de bästa erbjudandena som finns för Stockholmsresenärer. Ta vara på paketpriser och rabatterna de kan erbjuda.

Om man vet att man kommer att besöka många olika attraktioner under ett fåtal dagar så kan det vara värt det att köpa Stockholm Pass. Kortet ger dig fri entré till många olika attraktioner och dessutom gratis transport och sightseeingturer inom Stockholm.

Billig resa

Billigaste sättet att ta sig i Stockholm kan variera stort beroende på varifrån man åker, hur många man är samt hur tidigt man är ute. Om man är många som skall till huvudstaden och man har tillgång till en bränslesnål bil så kan det många gånger vara billigast att köra. Reser man däremot ensam eller som par och är ute i god tid så kan man många gånger hitta otroligt bra erbjudanden från både flygbolag och SJ. Ett bra steg kan vara att hålla koll på deras lågpriskalendrar för att få en uppfattning om när det är bäst att åka. Många gånger kan man då skära ner priset på varje biljett till några få hundralappar.