Bra tjänster i Stockholm

stockholm_191780339

I stora Stockholm finns allt man kan tänka sig behöva. I huvudstaden finns det utbud och plats för allt möjligt och det innebär flera tjänster som kanske inte är tillgängliga överallt i Sverige. Så, för dig med intresse för storstaden eller som nyss flyttat till Stockholm, kan vi tips om dessa tjänster: 

Hemkörning

Du kan hitta flera restauranger som kör hem maten direkt till dig så länge du bor inom ett visst område. Hos onlinepizza behöver du bara skriva in ditt postnummer för att se vilka ställen som kör ut till din adress. Du behöver inte längre åka tunnelbana eller ta en promenad för att få äta. Och du hittar inte bara pizzerior utan mat från hela världen: japansk, indisk, amerikansk, grillat, mat från Mellanöstern med mera.

Hemstädning

Du behöver inte ens städa själv när du bor i huvudstaden. De kommer helt enkelt hem till dig och städar medan du är på jobbet. Om man känner sig obekväm med det kan man även vara hemma medan de tar hand om dammråttorna.  Du kan själv välja hur ofta de ska städa hos dig: varje vecka, varannan vecka eller kanske en gång i månaden. Tack vare RUT-avdraget har denna typ av tjänster blivit mycket billigare så nästan vem som helst har råd att få det extra fint i hemmet.

Testa uber

För att slippa de skyhöga taxipriserna i storstaden, kan du istället vända dig till Uber. Det är en taxitjänst där privatpersoner ställer upp med sin egen bil och kör dig till din destination. För att bli en uberförare måste man först genomgå några tester och vara straffri, så man blir inte körd av vem som helst. Förarna berättar redan innan du beställer resan vad det kommer att kosta, så du kan välja att åka med en annan förare om du anser att priset är för högt.

Prathan Chorruangsak
Prathan Chorruangsak