Fina badstränder omkring Stockholm att besöka i sommar

Sveriges vackra huvudstad Stockholm har ett stort utbud av vackra badstränder. Den slående naturen bjuder in till avslappnande dagar med sol och bad. I området finns det allt från naturbad till strandbad att välja mellan. Dessutom kommer stränderna alltid med en vacker naturutsikt.

Det finns en handfull badstränder att slå sig ned vid inne i staden. Om stadsmiljön inte är något för dig, finns ett oändligt utbud av stränder en kort färd bort. Stockholms skärgård består av flera tusen öar, och minst lika många badplatser.

Badmode med större utbud

Något som följer med vare sig du befinner dig i stan eller i skärgården, är badmodet. Bikinin har varit en favorit i många år, men nu har även baddräkten hittat tillbaka igen. Män har också fått ett större utbud att välja från. Numera finns det badbyxor i olika färger, mönster men även stilar att välja från. Köp dig något nytt i sommar och unna dig badbyxor du gillar riktigt mycket.

Vare sig du gärna befinner dig i vattnet på heltid eller helst befinner dig på torra land har Stockholm något för alla. När dagen på stranden börjar ta slut har du dessutom hela Stockholms utbud av restauranger och barer att tillgå.